Pages

10 October 2011

Aussi laiskus sees- homme kah päev

Lausa esimest korda oma Aussis oleku ajal ei jõudnud ma nädalas korda blogi täiendust teha, oh seda õudust:D Asi väga lihtne, elu on siin päris päris kiireks läinud ja aega lihtsalt pole olnud istuda rahulikult läpaka taha ja tegelda kirjutamisega. Nädalaga on korda saadetud nii mõndagi, käidud nii mitmeid kordi linnas kui ka ookeani ääres. Lõpuks ometi tuli see tore aeg, kus sai varbad ookeanisse surada ja päikese käes lebada. See on elu mida olen igatsenud- vesi ja päike.

Nii täpsemalt siis mis teoksil on olnud. Käidud on siis seiklemas väheke, üks perepoegadest on veidi siin meid ringi sõidutanud ja ka linna poodi viinud, endal tal sinna muidugi asja ei olnud a kui ilusti küsida siis kõik võimalik. Muidu nädal möödus töiselt nagu alati, isegi laupäeval olime tööl, kuigi siis oleks olnud ideaalne kui oleks vabaks saanud selle päeva. Käisime laupäeval hosteli rahvaga Bayron Bays, ookeani ääres. Sõit võttis aega sinna nii 4-5 tundi, kuid õnneks buss oli täis nii toredaid õunapakkijaid, et ei saanud arugi kui juba sõit läbi sai. Ööbimispaigaks oli karavanpark, kus majakesed olid hästi hubased ja mõnusad. Koht kui selline on täpselt suvitajatele, mõnusa liivaranna ja tasase ookeaniga. Täpselt sellist vett olen näinud kreekas Rhodosel, nii 90% päevadest oli meri lainetes, kuid ühel päeval oli täiesti vaikus, oh see oli alles mõnus. Vahelduseks on hea kui ookean on ka rahulik, sest siis saab rahulikult ujuda ja sellest mõnu tunda, muidu võitle pidevalt lainetega. Byronist veel rääkides, siis on see pisike turistidele eelkõige suvitajatele mõeldud koht. Kuigi hetkel pole seal veel miskit hooaega oli õhtusel tipptunnil tänavad täis rahvast ja klubid/pubid inimesi. Enamus neist kuskilt kaugemalt tulnud, paikseid inimesi kohtab sellistes kohtades harva. Tundub, et sellel kohal on sama fenomen kui Pärnul, et tullakse kasvõi teisest eesti otsast kohale, et saada osa suve lahutamatust osast. Väga lahe oli igaljuhul ja kindlasti kõrghooajal olen ma seal veel tagasi, kindel see:D

Mis veel kui rannapäev seljataga oli siis tuli päeva tippsündmus- vaalad. Need olid küll kaldast kaugel, kuid oli ilusti näha kuidas nad lainetesse end heitsid ja kuida vett välja purskasid, seega järgmine uus elukas on nähtud, vaevalt et eestis neid igapäevaselt kohtaks.

See nädal tuleb sama kiire kui eelmine, saabub Maarja ja seoses sellega ainult kolm päeva tööl ning siis linnaeluks mõneks päevaks valmis, lõpuks ometi saab välja siit kolkast:D Ning kui juba linna minek tuleb siis ehk saab lõpuks ka selle auto soetatud, oleks juba aeg seda teha ja loodame parimat et sobiva suksu kuskilt leiame. Hetkel ei kujuta ettegi kuidas siin selle auto ostmisega lood on, kuidas või mida täpselt korda peab ajama kuid küll saab hakkama ning elu esimene auto ostetud. Nojah seda mitte siis päris oma auto tuleb Birksiga kahepeal. Küll see päris oma auto ka kunagi kuskilt tuleb, ega see tulemata jää.

Tundub et miskit muud tarka hetkel lisada ei olegi, peab vist hakkama vaikselt ette kirjutama seda blogi siis saab igast päevast mõne killu kirja panna egas pea juba nii vana küll et egas nädala vanuseid asju nii väga ei mäleta. Kuid lõpetuseks veel üks hea lause- oleme possivistid edasi ja kõik asjad omal ajal, homme kah päev ju!

1 comment: