Pages

10 September 2011

Robot nr 33

Nii vaatan, et viimase sissekande tegin umbes nädal tagasi. Möödas on nädal tööl ja mis ikka öelda kõigega harjub. Ei tunne enam seljavalu ega ka jalgade kangust. Ainuke asi mis valu teeb on see varvas millele Pärnu Kuursaalis kunagi üks "kapp" peale hüppas ja tänu sellele vast väikese mõra tekitas. A noh vast ei ole hullu miskit ja ka see valu on mööduv. Nüüd on selle aja jooksul olnud juba kaks palgakat ja kui vaadata oma aussi kontot siis asjad pole sugugi nii hullud. Nüüd veel netis tegema endale paar kontot ja raha saabki eesti kontole kantida. Need kolmapäevased palgapäevad on juba väga harjumuseks saanud. Päris hea, võrreldes sellega, et muiud tavaliselt pead ikka kuu ootama.

Elu austraalias ei ole sugugi nii kallis kui räägitakse nojah nädalas läheb söögile umbes 50 daala, üürile 120 ja hetkel muid kulusid ei ole kui nett ning telefon. Netipulga soetasin 29 daala eest ja juurde sai 20 päeva ja 2GB netti. See interneti teema on siin küll suhteliselt kummaline ja keeruliseks aetud. Kohe näha, et siin ei ole see vast nii oluline kui meil Eestis. Kohe päris hull on see vahe ikka. Kuid peab olema õnnelik, et mingigi neti sai endale, sest nii arvutiga seotud inimene olen küll, et kaua ilma netita elada ei suudaks:D Õnneks peab ütlema, et nutitelefoniga saab siin Optuse firma telefonikaardiga Facebooki tasuta kasutada ja seda piiramatult, milline elu.

Õunafarmist pisut siis ka juttu, ega siin miskit nii väga toimumas ei olegi ja tänu selle, et üks eesti tüdruk on siin farmis olnud ja blogi pidanud oli piisav info enne siia tulekut olemas. Kord on karm kuid samas asjad peavadki paigas olema selleks, et kõik normaalselt toimiks. Panen siia lingi selle blogi kohta siis saate lugeda kus täpsemalt oleme, sest ise ma ei jõua seda kirjutama hakata. Alustage lugemist sellisest kohast kui TÖÖJUTUD. http://liis.blog.com/page/2/
Head lugemist! Samas selles farmis on nii nagu kindlasti Austraalias paljudes kohtades, inimesed tulevad ja lähevad. Nimelt saime endale seltsiliseks Iirlase kuid kahjuks ta otsutsas lahkuda ning nii ta ainult meil nädal oligi kahju, just hakkas põnevamaks minema sest kaua sa ikka kolmekesi istud:D Veel on külas käinud filmi vaatamas Italiano. Temaga saab õnneks sellist nalja ja kuuleb päris head infot Austraalia kohta, sest ta on oma autoga Austraaliale ringi peale teinud ja rääkis erinevatest kohtadest nii põnevaid lugusid, et isegi tahaks minna ja seigelda. Kuid iga asi omal ajal, küll jõuab. Siis see nädal läksid minema ja kaks Belgia tüdrukut kellega käisime kõrval linnas. Kahju, sest nedega just hakkasime rohkem suhtlema. Kuid tööle on tulnud juurde veel uusi tüdrukuid ja kõik nad on hullult toredad. Ning mis veel tööl ikka edasi käib numbrite teema, inimestel pole nimesid oleme numbrid, mul siis number 33:D Mida veel ütleks selle peale. Seega keegi ei tea kellegi nime kuid numbrid on nii enam vähem kõigil selged.

Nii kirjutaks postiaadressi ka kui keegi peaks tahtma miskit saata või kirjutada, muidugi mingi hetk võiks üle uurida kas ikka kehtiv aadress on:D 2748 Amiens Rd, Pozieres Queensland 4352, Australia.

Ja veel soovin õnne Kerlile ja Urmasele kellel on tänasel päeval pulmad. Õnne ja armastust! Ja Maarja ootame sind Austraaliasse, sest oli kuulda head uudist viisa saabumise kohta ning ka lennupiletite otsingute edukuse kohta. Teretulemast!

2 comments: