Pages

27 August 2011

Kullaranniku viimane postitus hetkel

Voilaa ja nädal siin hakkabki juba vaikselt mööduma. Pole siin midagi asjad kokku ja uude kohta, selline see elu siin siis ongi, kohvriralli. Vastavalt tööle tuleb liikuda kas mõned kilomeetrid või siis lausa mõned sajad kilomeetrid(Aussi mõistes ei oled need muidugi midagi). Seega mis ikka parem varakult harjuda eluga kohvris. Õnneks sellega mul probleemi pole, sest ennegi sellist elu elanud erinevates riikides.

Elu siin on olnud väga hea ja isegi kahju on liikuda, kuid eks nii see ongi, et kui kuskil hakkad end tundma väga koduselt tuleb aeg kus võtad asjad ja asud teele järgmisse tundmatusse kohta. No jah algab kõik ka nüüd nõnda. Kolimine tuleb siis õunafarmi, mis asub veidi sisemaal. Räägitakse isegi midagi mägedest, eks selgub kohapeal kui kõrged siin need mäed on. Usun, et ees ei oota sama kõrged ja võimsad mäed nagu olid Norras, kus elasin kahe suure mäe vahel orus, kuhu isegi kõige ilusamal päeval päike ei jõudnud. Seega vaatame kauaks veel päikest näha on. Kuigi jah egas siin Kullarannikulgi on seda päikest nädala peale kokku olnud ikka päris vähe. Vaid üks korralik rannapäev, kus terve päev ei olnud ühtegi pilve ning vihmast võisid vaid "unistada". Seega vast see ilm hetkel on isegi parem Eestis(kuuldused soojalainest on levinud) kui siin kohapeal, samas siin on alles kevad mitte suvi! Mis seal ikka, küll ajad muutuvad siinse kliima kasuks.

Seega kohtumiseni Eesti pere Kullarannikul, kindlasti me veel näeme, tänud koduse tunde loomise eest. Vaatame mis toob õunafarm ja nagu on olnud blogi selle õunafarmi kohta siis ega muud seal ees ei oota kui karvaste kätega Nelly oma jüngritega:D Seega eks saab seal olema palju mida avastada ja kindlasti oleme maakad valmis varsti. Tegelikult on päris põnev näha, mis siis veidi sisemaal tegelikult toimub, sest kui olin Lapimaal siis egas seal tulid "maakatel" omad sõnad ja asjad millest kohe mitte kui midagi pihta ei saanud. Tervetuloa maakad!

Teeks siis pisikese kokkuvõtte nädalast tsivilisatsioonis. Nädal on möödunud väga väga kiiresti. Esimestel päevadel läks põhiliselt aega paberite ajamisega ja siis töö otsimisega, õnnelks selle kõigega on enam vähem kõik nüüd korras. Räägiks siis poes hindadest. Kõik räägivad kes Austraalias käinud, et hinnad on siin hullult kallid. Teate päris nii see ka ei ole, sest need palgad ja hinnad on omavahel tasakaalus. Asjad võivad maksta rohkem kui eestis kuid palgad on samas palju kõrgemad. Ning siis on poodi minnes põhiline millist poodi valida, väiksemad poed on kallimate hindadega nagu see on isegi Eestis. Tasub külastada suuri kaubakaid. Viimase nädala teemaks on olnud PUHKUS, mis on kõige alus. Puhata tuleb, seda enam kui enne tulekut oled olnud ainult rakenduses ja pole isegi jõudnud suve nautida. Sai käidud loomapargis, peol, linnapeal, ookeani ääres ja lihtsalt niisama oldud. Seda kõike on vahepeal vaja, ilma naljata. Ka teil kes te seda blogi loete, puhake vahepeal. Mõjub hästi!

Pikemalt peatuks peoteemadel, sest nii naljakas kui see iseenesest ei ole on kõik kuidagi väga tuttavlik. Nimelt eilne peotänav meenutas hullult Rhodost, kus oli siis baaritänava teema, egas see ka siin ei puudu, veendusin selles oma silmaga. Baaride ja klubide tänav. Ja mis kõige üllatavam siin lähevad hullult peale hamba prillid( prillid millel pole klaase ees, olete mind nendega eestis liikumas näinud), sellisest asjast saaks lausa oma äri teha. Ja kaasas on ka legendaarne müts mis näinud juba päris erinevaid maid:D Pikemalt ei hakka peatuma ei ookeani ega ka loomapargi teemadel. Olen siin näinud asju mida enne vaatasin postkaartidelt, seega kõik need vaated ja loomakesed tasub parem oma silmaga üle vaadata.

Siin seda sissekannet teen juba suhteliselt öisel ajal ja siis mõistus juba koos, et millest veel rääkida. Loodame, et mägedes kuskil kunagi neti leiab siis saab teha blogisse täiendusi õunafarmist. Õunafarmi seiklused on alaku! Uued paigad uued inimesed Aussid ootavad kohtumisi.

A ja veel tasub olla kaval, mainin ära Birgiti ja Merlini blogi lingi, seega kui minult millegipärast on tulemas suuremad pausid blogitamisel siis lugege nende blogi: http://mismaaseeon.blogspot.com

Õuntefarm siis asub Stanthorpes ja seal peaks see ilm olema jahedam ja niiskem. Eks selgub kohapeal, kuigi jah vahendaja kelle kaudu tööle sai soovitas soojemad riided kindlasti kohvrisse võtta. Töö iseenesest on siis pakkimine ehk õunte ladumine alustele, praegu sellest ettekujutus puudub kuid juba hiljemalt ülehomme on teada kuidas või mis tuleb teha. Mäkk pidi seal kuskil mägedes ka olema seega ühel ilusal päeval kohtume internet.

No comments:

Post a Comment