Pages

22 August 2011

Esimene sissekanne Kängurumaalt

Nii et siis olen jõudnud omadega sinna kuhu pidin juba ammu jõudma hakkama, austraaliasse- kängurumaale. Oli ka viimane aeg seda teha, millal siis veel kui mitte nüüd. Lennud olid ühed pikimad mida ma seni oma elus olen lennanud, nojah kui arvestada kõiki lennutunde siis nii hull see ei olnudki.

Kängurumaale sai siis järgnevalt: Tallinn-London-Kuala Lumpur ja Kullarannik. Kõige hullemaks sai London-Kuala Lumpur, sest see võttis aega oma 12 tundi, samas ega hullu pole kaks söömist ja uni(mida muidugi eriti selle lennu peale ei olnud) pigem kanged jalad ja valutav selg. Kuid kõik saab talutud, et näha maad mis asub Eestist nõnda kaugel. Reis algas reedel ja jõudis sihtkohani esmaspäeeva hommikul.

Austraaliasse sai siseneda üldiselt normaalselt suuremaid küsitlusi ega läbiotsimisi ei toimunud, kuigi jah kes näinud nende seda sarja kuskilt telkast siis vaadake mida nad võivad seal teha, miskit Border security või miskit taolist oli see sari, isegi eestis näidati seda kuskilt. Kõik kolm said loa maale siseneda ja siin endale töö leida. Kes veel ei tea, et siis egas ma üksi siin maal end sisseseadma ei hakka on veel Birgit ja Merlin. Elamise saime endale Kullarannikul ühe Eesti pere juurde, hetkel on nädal siin kindel kuid edasised liikumised sõltuvad kõik sellest kus või kuidas tööd leiame. Täna said linnas juba enamus pabereid lõpuks korda aetud, need hommikused lennud on ikka head ja veel kus tulevad ajavahed mängu. Hetkel kui teen sissekannet näitab aussi aeg kohe südaööd kuid eestis kõigest 17.00. Ning ma ei kujutanud endale ette kui suur koht see tegelikult on, hullult suur ikka. Mitmeid Eestlasi siin juba kohanud ja nendega on nii lahe suhelda, sest kõigil on omad lood kuida siia sattusid ning kauaks jääda plaanivad. Edu teile kõigile!

Mis veel a jah Kuala Lumpur oli üks õige põnev koht, kuid mulle täpselt see meenutas Egiptust. Hullult rahvast sibamas inimesed tänaval igast jama pakkumas jne. Kes jalutanud Vanal turul Sharmis siis egas siin palju puudu jäänud:D Seega teretulemast ähmimaale. Nähtud sai ka Crowne Plaza hotell, mitte just mere ääres kuid siiski suht samas stiilis, kus siis elasin pea seitse kuud. Kuala Lumpuris oli meil üks ööbimine hostelis, ja polnud miskit hullu sellest. Saime neljase toa ja sinna tuli juurde üks väga vaikne Hispaanlane. Kohe tegelen piltide lisamisega veel facebooki siis saate neid pilvelõhkujaid vaadata. Ja see kliima ikka oli ka suhteliselt hull, muidugi talutav kuid hullult palav ja niiske. Selle aja jooksul mis Malaisias viibisime tuli ikka mõlemal päeval maha korralik padukas.

Kullaranniku ilmast ainult nii palju, et kui hommikul lennuk maandus oli veel kohati päikest näha kuid siis keeras ilm ära, käivad hullud padukad ja tuuled väljas, mis seal ikka siin kandis ju hetkel talv veel.

Aitab praeguseks, algus on tehtud ja küll ma nüüd tihedamini seda täitmas käima hakkan, tuleb veel nett endale sebida juhuks kui linnast välja liikumine ja asi toimib endiselt kõikjal.

Ning endiselt ei ole mul seda tunnet, et olen Austraalias, isegi ei oska seda kirjeldada miks nii on. Kuid seda tean küll, et tunnen puudust selles, et elaksime ühes ajavööndis ning saaksin pidevalt teie kõigiga suhelda. Seega olge valmis kirjadeks või siis hilisteks varasteks netisuhtlusteks.

1 comment: