Pages

02 December 2011

Õunafarmi päevad on möödas

No nii no nii, viimased tööpäevad farmis tehtud ja järgmised seiklused võivad alata. Mis siis viimasel ajal toimunud on? Pole vist päris kaua blogi enam teinud seega pean kõik uudised ära mainima mis vahepeal juhtunud on. Alustame siis algusest, oleme leidnud siit päris palju eestlasi, kokku on meid siin juba umbes 23(piirkonnas). Majake mis väga armsaks ja koduseks saanud on hetkel juba peaaegu täielikult täitunud kokku on juba 16 inimest, täismaja 20. Juurde on tulnud 2 sakslast, 2 hollandlast, 2 eestlast, iirlane ja inglane. Kuid siin järgmise nädala jooksul päris paljud hakkavad lahkuma. Esimesed kes lähevad oleme meie, siis on käes kord iirlastel ja enne jõule peaks seal päris päris rahulikuks jääma, sest kõigi plaanid on jõulud kuskil tsivilisatsioonis veeta:D

Väga imelik on sellest kohast lahkuda, sest tõsiselt kõik on nii omaks saanud ja see saab veel hetkeks kurb olema kuid mis seal ikka elu on selline, vähemalt hetkel. Ja Austraaliasse tuleku üheks mõtteks oligi võimalikult palju reisida ja näha mis siin tegelikult on. Mitte jääda väga pikalt paikseks ühte kohta. Niigi õunafarmis sai tehtud kokku 77 farmipäeva mis iseenesest on päris hea saavutus. Arvestades seda kui üksluine see töö tegelikult on. Mis seal siis muud ikka kui loed numbreid 2,4,6,8,10. Kohutav:D kui keegi küsib näiteks mõne lihtsama arvutuse vastust siis muud ei tule ette kui need samad numbrid. Nojah samas selle võib nüüd hetkeks unustada. Õunad vähemalt praeguseks on minevik. Oli igast aegu õunafarmis, viimased päevad seal möödusid väga aeglaselt, sest ei olnud enam mingit motivatsiooni töötada. Ning kahjuks viimasel päeval lihtsalt olin valel ajal vales kohas ning sain kriitika osalisek ülemuse poolt, see tegi asja natuke mõruks ning võttis igasuguse viimase tööpäeva tunde. Kuid ei ole hullu, saan mõnel juhul lausa aru kui inimesed on stressis ja vihastuvad või on lihtsalt kibestunud. Mina seda ei ole ja seega jätkan possivismi lainel, tehku teised mis heaks arvavad.

Praegu teen blogisse sissekannet kui olen teel Brissi poodlema nagu see moodne sõna nüüd siis oli. Terve tee on J(farmis õunte ekspert:D) korraldanud erinevadi mänge ja tõsiselt ma ei ole elus näinud inimest kes jõulu sõna kuuldes nii pöördesse läheks. Tehakse firma jõulureis mida vist olen enne ka juba maininud oma blogis. Tuleb päev poodides ja õnneks näen uuesti oma Brissi sugulast, nii lahe. Ning õhtul tuleb viimane kodus istumine enne minekut. Hakkan veel kõiki vanu majakeses olevaid inimesi igatsema, sest oleme ju koos olnud iirlaste ja rootslasega pea kaks kuud juba. Kuid mis seal ikka nett on olemas ja seal saame edasi kõigiga suhelda.

Nii vahepealsest elust siis. Käidud on eestlaste juures karavanpargis istumisel ning seal lausa flöödimuusika saatel lõkke ääres istutud, päris lahe oli ja ega sellist lõkkeõhtut ei olegi siin aussis veel olnud. 28 november oli farmi korraldatud jõuluõhtusöök ja see oli väga mõnus, eriti tore oli see, sest see toimus enne kui siit lahkume. Mõnus õhtu oli töökaaslaste seltsis. Tehtud esimene ööbimine autos, mis ei olnudki miskit hullu, seega peavarjuta ei jää siin kindlasti Fööniks aitab hädast välja. Põnevad ajad autos on algamas, kuid ei muretse sellepärast, kõik asjad tulevad jooksvalt, see tähendab ka plaanide kohta. Pole mõtet uurida kuhu või kunas jõudma peaks sest neid lihtsalt ei ole. Ainuke asi mis suhteliselt paigas on on see et pühapäeval võtame suuna Fraseri saarele, kus veeta paar päeva ning siis alustame liikumist lõunasse. Peale saart jätkame oma neliku asemel reisimist kolmekesi, Merlin hakkab vaikselt suunduma tagasi eesti poole kuid enne kui päris kohale jõuab läbib ta palju erinevaid riike ning paiku. Head reisi ja tule siis aussi tagasi kui eestis ikka liiga külm ning vähe päikest!

Ilusaid jõuluootusi sinna kaugele teile kõigile ja ma ikka üritan vahepeal miskit kribada, kuid eks ole näha kuida sellega olema hakkab. Tean paljud on uurinud kuhu saata kaarte või lausa pakki kuid kahjuks sellele hetkel vastata ei oska. Parem oodake minu saadetisi ning kui kuskilt aadressi saan annan sellest kindlasti teada. Võimalik et võtan endale veel kellegi vahenduseks. Ühenduseni ja kirjutage siis kui lund näete, sest siis olen kade ning tahaks lumelauaga sõita:D

No comments:

Post a Comment